tisdag 8 juli 2008

Skämmes!

Sverige ska vara så himla bra på allting. Det präktiga hårt jobbandes landet med ett stabilt statligt säkerhetsnät, långa snygga blondiner vid namn inga, det informerade och pålästa landet med koll på det mesta. Nästan allt ovanstående går att diskutera men det som gör mig så förbannad så att jag nästan sprängs är sommar vikarier. Allt tar tusen gr längre tid. Allt blir fel och bakom varje misstag står en fumlig osäker liten jävel och stammar. Nä jag ska vara snäll mot dig och rätta till allting för det är ju din första dag på jobbet. INTE MITT PROBLEM! Sköt er okunskap snyggt. Jag har t.ex haft helt rubbade diffar i varenda leverans som jag har haft. Jag tänker inte betala 5000 extra för att du din jävel som har din "första dag på jobbet" Har "glömt" att sätta ner hälften av mina varor. Och vem fan har bytt lås på mitt sophus vid jobbet???? Utan att ge mig en nyckel??? Ska jag äta upp soporna bara för att få bort dem ur min åsyn???? VA? Ok hon är pisst, BIG time!! Ja sen kan vi ju skicka en sommarvikarie och laga hennes diskmaskin också.

-Hej min diskmaskin är trasig.
-Vad är det som är fel?
-Den luckrar inte upp diskmedlet så man måste diska flera gånger innan det blir rent.
-Vi ska genast skicka nån.
-Ni kan gå in efter halv 12 med huvud nyckeln.
-det fixar vi.

07.30 (på min sovmorgon)
(två veckor senare)
-Hej jag ska komma och kolla på diskmaskinen. När kan jag komma?
-Efter 11.30. Med huvudnyckeln.

Samma fjun pojke ringer och väcker mig fyra dagar i rad. Innan han tar sig in i lägenheten snurrar lite på översta bladet, skriver en lapp där det står att maskinen är helt okej. Men jävla ärt hjärna jag ringde inte för att den var helt okej. den är fortfarande trasig och jag mer aggressiv än någonsin. Hälften av mina dagar går åt till att rätta alla andras misstag. För varje vara som är fel eller varje faktura som är totalt uppfuckad eller för varje lagning ur min käft som har lossnat så måste jag ringa ett samtal. Ett samtal jag inte har tid med. Morr. Dessutom så har DHL "råkat" tappa bort tre stora lådor som skulle vara hos mig för en månad sen!!!!

Jag trodde jag skulle bli på bättre humör genom att skriva av mig. Men nu är jag verkligen på krigsstigen. Stackars min sambo.

Inga kommentarer: